Let's Save the Earth Uluslararası eTwinning Projesi Başladı

13.10.2020 532

Beyciler Ortaokulu  olarak 2020-2021 eğitim-öğretim yılının ilk projesine başlamış bulunuyoruz. Okulumuzun Fen Bilgisi öğretmeni Ayşe ÖZ ve değerli 8.sınıf öğrencilerinden  Berat U. -Miraç Ege H. -Kaan Y.-Nur Yazel Y. ve Emre Ç. bu projenin ortaklarından oldu  . Bu kapsamda okulumuzun ilk uluslararası alandaki ilk eTwinning projesi yani  ' Let's Save the Earth' başlamış oldu. Projede 6 ülke yer almaktadır .  Azerbaycan'dan 1, Fransa'dan 1, Hırvatistan'dan 3, Polonya'dan 1, Portekiz'den 2 ve ülkemizden 10 öğretmenimiz olmak üzere toplam 19 öğretmen yer almaktadır.

Bu proje ile İklim değişikliğinin, dünya üzerindeki tüm canlıların hayatı üzerindeki etkileri öğrencilerimiz tarafından fark edilecektir. Proje sürecinde öğrencilerimiz, iklim değişikliği konusunda farkındalık oluştururken çözüm önerileri de sunacaktır. Öğrencilerimizin çevre bilinci, duyarlılığı artacaktır. Öğrencilerimizin aktif katılımını teşvik eden, üst düzey bilişsel aktiviteleri destekleyen proje tabanlı öğrenme ile bu hedeflere daha kısa sürede planlı ve programlı ulaşılması amaçlanmıştır.

Proje  Ekim ayında başlayacak ve 5 ay sürecektir.(Ekim-Şubat)

Tüm öğrencilerimiz ve okulumuz adına faydalı olması dileğiyle